Категорії
Новини

Натуральні підсолоджувачі Green Leaf для солодкого та здорового життя

Ерітрітол та стевія Green Leaf – це натуральні підсолоджувачі, які допоможуть зробити улюблені ласощі не тільки смачними, а й корисними. Вони виготовлені виключно з інгредієнтів натурального походження, тому позитивно впливають практично на всі системи організму. Оскільки у складі підсолоджувачів нема ГМО, глютену, ароматизаторів та інших хімічних сполук, вони не здатні хоч якось зашкодити здоров’ю. А купити ерітрітол та стевію за привабливою ціною можна на офіційному сайті компанії Green Leaf.

Ассортимент продукції

У 2020 році компанія Green Leaf запустила власне сертифіковане виробництво і постійно розширює асортимент. На даний момент в електронному каталозі представлені:

  1. Півкілограмова упаковка ерітрітолу. Вона ідеально підійде для великої сім’ї та любителів домашньої випічки.
  2. Звичайна солодка стевія та стевія з цукром (1:1) в упаковках по 300 г. Перший варіант не містить калорій та допомагає схуднути. Другий – підійде тим, хто ще не готовий повністю відмовитися від цукру.
  3. Стограмові упаковки стевії 1:1 та 1:4. Ці співвідношення вказують на коефіцієнт солодкості стевії по відношенню до цукру. Перший варіант – повний аналог цукру, і використовувати його необхідно в такій же кількості. Другий – солодший в 4 рази, а значить, його треба в 4 рази менше.
  4. Баночка-стевійниця ємністю 250 г. Її можна використовувати багато разів, а ще вона чудово виглядатиме на поличці зі спеціями.
  5. Зручні саше в коробках по 50 або 100 штук. В кожному саше міститься 4 г стевії – разова доза. Їх зручно брати з собою будь-куди.
  6. 100-грамові упаковки стевії з ваніллю та корицею. Такі продукти чудово підійдуть для випічки, роблячи її легкою та ароматною.

Окрім цього, компанія Green Leaf виготовляє продукцію для кондитерів, які займаються виробництвом корисної низькокалорійної випічки. Можна замовити:

  • екстракт солодкої трави стевії в тарі на 1 або 5 кг;
  • стевію з коефіцієнтом солодкості по відношенню до цукру 1:1 або 1:4 в упаковках по 5 кг.

А ще на сайті представлені набори, в які входять декілька різних підсолоджувачів. Вони підійдуть тим, хто тільки переходить на здорове харчування і ще не визначився, який підсолоджувач Green Leaf йому більше до душі. Також такий набір може стати чудовим подарунком для близької людини, яка дбає про своє здоров’я. Що можна вибрати:

  1. 4 упаковки стевії по 100 г з різними смаками.
  2. Ерітрітол (500 г) + стевія 1:1 (300 г) + стевія 1:4 (100 г).
  3. Стевія 1:1 (300 г) + 3 упаковки стевії з різними смаками.

Здійснити покупку можна прямо на сайті компанії. Всі замовлення, відправлені до 15:30 по буднях, опрацьовуються і надсилаються у той же день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.