Категорії
Новини

Чи можна пити чай ройбуш проти ночі?

Чай ройбуш чи ройбос – екзотичний напій. Питання, чи можна пити його на ніч, може хвилювати того, хто тільки-но починає знайомитися з цим «прибульцем» з Південної Африки. Тим, хто вже знайомий із дивовижним, тонким за смаком фітуємо, відповідь очевидна: не тільки можна, а й корисно. Чай ройбуш, купити який можна в інтернет-магазині DAO, має багато корисних властивостей.

Чому ройбуш можна пити у любий час доби?

Класичний чорний чай пити на ніч не бажано, через вміст у ньому теїну. Цей психоактивний алкалоїд – дещо інша форма кофеїну. Він стимулює нервову та серцево-судинну систему людини, підвищує активність. Вживання чаю ближче до часу нічного відпочинку небажане, оскільки можна не заплющити очей і серйозно розбалансувати серцево-судинну та нервову систему.

А ось у ройбуші теїну немає взагалі. Власне все тому, що це не різновид звичайного чаю, а напій, заварений з листя чагарника аспалатус. Купити чай ройбуш можна як у малоферментованому «зеленому», так і у звичайному варіанті. Більш виражений смак і колір ферментованого різновиду. Він має червоний відтінок.

Чому ройбуш тонізує, якщо в ньому немає кофеїну?

Тонізуючі властивості пов’язані не з наявністю теїну. Це результат на організм людини унікального поєднання ефірних масел. Вони й утворюють тонізуючу суміш, яка благотворно впливає на організм того, хто його регулярно вживає. Якщо ви вирішили спробувати чай ройбуш, ціна вас приємно здивує. Його можна порівняти з розцінками на звичайний гарний байховий чай.

Склад чаю ройбуш: комора здоров’я та бадьорості

Сушене листя аспалатуса має незвичайний для чаю склад і властивості. У них є багато цінних та корисних для організму людини компонентів:

  • магній, необхідний енергетичного обміну організму;
  • фтор, що зміцнює зуби, кісткові тканини, що сприяє росту волосся;
  • калій, що підтримує водний баланс в організмі та нормалізує кров’яний тиск;
  • залізо, без якого не працює гемоглобін, який відіграє важливу роль в обмінних процесах;
  • магній, що регулює клітинний метаболізм та рівень холестерину.

Є також різні мікроелементи, антиоксиданти і вітамін С. Місцеві жителі, які вживають чай століттями, мають відмінне здоров’я і самопочуття.

Де знайти чай ройбуш?

Якщо ви зацікавилися африканським напоєм, купити чай ройбуш в Україні можна в інтернет-магазині DAO. В асортименті компанії представлені класичний та з приємними розвиваючими на смак добавками.

Щоб повністю розкрити смак чаю, до його складу включають пікантні інгредієнти, наприклад, сушені пелюстки солодкої троянди або каркаде. Який варіант вибрати, це суто індивідуальне рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.